Υπηρεσίες

Το Πρόγραμμα Διακοπής Καπνίσματος, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας Ψυχολόγων, Πνευμονολόγων και άλλων ειδικοτήτων ιατρικής και βασίζεται στο μοναδικό επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο διακοπής καπνίσματος.

Το αυξημένο σωματικό βάρος ευθύνεται συχνά για την κακή ψυχολογική διάθεση. Μέσα από ένα σωστό πλαίσιο επαγγελματιών, δίνουμε την σωστή λύση για οριστική διαχείριση του σωματικού βάρους.

Ειδικοί καταρτισμένοι Ψυχολόγοι με εμπειρία και εξειδικευμένη εκπαίδευση, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν για να βελτιωθούν συναισθηματικές δυσκολίες, άγχος ή διαπροσωπικού τύπου θέματα.

Παιδοψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί επαγγελματίες γύρω από το παιδί, συνεργάζονται για να λυθούν δυσκολίες συμπεριφοράς αλλά και συναισθήματος καθώς και πιθανά θέματα ανάπτυξης του παιδιού.

Τώρα μπορείς να λάβεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι και μέσω internet, από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου. Ένας ειδικός θα αξιολογήσει το αίτημά σου και θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σου.

Σε ένα πλαίσιο όπου εργάζονται πολλοί άνθρωποι, αρκετοί εκ των οποίον μπορεί να φέρουν διαφορετικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά, μπορεί να δημιουργηθούν δυσκολίες, τις οποίες καλούμαστε να επιλύσουμε.