9 Ιουλίου 2018

Ποσοστά επιτυχίας Διακοπής Καπνίσματος lifeSUPPORT

Τα ποσοστά επιτυχίας, μας δείχνουν με ασφάλεια τον αποτελεσματικότερο τρόπο διακοπής καπνίσματος:

Τα πιο κάτω ποσοστά αφορούν τα άτομα που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν το lifeSUPPORT. Υπενθυμίζουμε για να ολοκληρώσει κάποιος το πρόγραμμα πρέπει να συμμετέχει σε 8 διαδοχικές συναντήσεις (διάρκειας 60'-90').

  • Οι συμμετέχοντες, κόβουν κατά μέσο όρο το κάπνισμα, μεταξύ 4ης και 5ης συνάντησης.
  • Τα άτομο συμμετέχουν σε διαχρονική έρευνα για να εντοπίσουμε πιθανούς λόγους εκτροπής ή υποτροπής
  • Τα ποσοστά που βλέπεται συλλέγονται και καταγράφονται μια βδομάδα μετά την 8η (τελευταία) συνάντηση.
  • Όπως βλέπετε, κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος, το Ποσοστό που Διακόπτει το Κάπνισμα με Επιτυχία φτάνει το 96%!
Δείτε το γράφημα με τα ποσοστά!

Ποια άτομα έχουν περισσότερες πιθανότητας να ξανακαπνίσουν;

Φαίνεται ότι τα άτομα που έχουν μια αρνητική ψυχολογική διάθεση είναι πιο ευάλωτα στο να καπνίσουν πάλι μετά από μια επιτυχή διακοπή! Γι' αυτό υπάρχουν πολλές τεχνικές για να καταφέρει κάποιος να μην ξαναγίνει καπνιστής.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ότι το ποσοστό των ατόμων που ολοκληρώνει με επιτυχία το lifeSUPPORT και μπορεί να οδηγηθεί σε περιστασιακή εκτροπή ή υποτροπή, δεν ξεπερνάει το 8%!

Αυτά τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά καθώς σημαντικό για εμάς ένας δεν είναι απλά να κόψει το κάπνισμα, αλλά σημαντικό είναι να παραμείνει ΜΗ-Καπνιστής για πάντα!

Τα άτομα που ολοκλήρωσαν τις 8 συναντήσεις του lifeSUPPORT, μπορούν να συμμετέχουν στις ομαδικές συναντήσεις επαναξιολόγησης (follow-up) που γίνονται ανά δύο μήνες!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μέθοδο Διακοπής Καπνίσματος του lifeSUPPORT, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 25-747464

Γιατι δεν τα καταφερνω

Πατήστε εδώ ή πιο κάτω για να διαβάσετε γιατί κάποιος δεν καταφέρνει από μόνος του να κόψει το κάπνισμα. Ποια βήματα πρέπει να κάνει;

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε εδώ τα βασικά σημεία του lifeSUPPORT και ενημερωθείτε για την μέθοδο διακοπής καπνίσματος. 

Πώς μπορώ να συμμετεχω;

Η διαδικασία της συμμετοχής είναι πιο απλή, απ' όσο φαντάζονται οι καπνιστές. Το βασικότερο είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να κόψεις το κάπνισμα απ' την αρχή!